FORSLAG TIL AKTIVITETER OG FINE TING DU KAN GJØRE PÅ NORSJØ :-)

MORO MED VANN ...

Du kan`ke være på Norsjø uten å dyppe tærne i vann og du trenger ikke lenger verken å være pirat eller viking for å hoppe ut i - for nå er badetemperaturen HERLIG

Piratene har allerede prøvd seg og melder om helt greit badevann. Sjukebill er dessuten veldig glad for å slippe krabber og maneter!

På Norsjø er det mye moro med vann. På wakeboardbanen kan du kjøre knebrett, wakeboard eller vannski. Du kan leie padleboard, kano eller tråkkebåt. Ved badestranda ligger en gedigen vanntrampoline, samt at det er klatrevegg i vannet.

Ha det moro i vannet, og send oss gjerne et bilde med deg og vann - som vi kan poste ut :-)

 

Ha en superduper solrik dag på Norsjø Ferieland!

Sjukebill tenker mye på at krabber klyper tær, og nettopp derfor syns han det er fint å bade på Norsjø :-)

Stand up paddeling = SUP board. Kjempegøy. Kan leies i wakeboardbua.

finn et strå og tre dem på

I disse dager surrer prinsesse Anna Lovinda rundt med et strå som hun trer noe på. Det besteste i verden, i følge Anna Lovinda, er nemlig å gå barfott og lete etter markjordbær som tres på et gress-strå. Akkurat nå er de søte små røde bærene fullmodne!  

Prinsessa oppfordrer deg derfor til å gjøre som henne og Anna Lovinda er ikke vrang, hun deler villig vekk sine beste plukkesteder: På stien mellom Norsjø og Patmos, samt på oversiden av veien, der man kjører ned til Norsjø - ved Mullargutstugu. 

KUTOGET

Kutog er GØY. Du løser billett i informasjonen og får en full tur rundt Norsjø Ferieland med skikkelig vind i håret og masse bærting og kurauting. Et kutog skal selvfølgelig raute. GOD TUR :-)

Fotokonkurransen

Hei og hopp alle samma:-)

 

Piratene elsker å få tilsendt bilder og kanskje blir nettopp du årets sommerbildefotograf.

Hva ser piratene etter? Send oss en melding med forslag, det morsomste får en overraskelse :-)

TRE SØTE SMÅ ...

Har du sett fru Måke i Piratbukta? Hun som ligger på toppen av "bingetårnet"?  Noen tror at hun er utstoppa og at piratene har plassert henne der,  men det er bare tull, for fru Måke er en helt ekte, fullt levende, superflink måkemamma.

 

Hun bodde i Piratbukta i fjor også. Vi tror iallefall at det er henne - altså den samme, som i fjor, og hvorfor vi tror det? Jo, fordi hun har redet sitt på nøyaktig det samme stedet, og så bryr hun seg liksom ikke, verken når piratene synger eller hopper og danser så letter måkemamma på så mye som et øyelokk. Det virker som om hun syns det er helt greit. Og piratene holder seg selvsagt klokelig unna "bingetårnet", for måkemammaer skal få ligge i fred. 

 

Det er tre egg i redet. I fjor var det også det. Tre måkebarn kom seg trygt ut i verden. Vi håper det samme skjer i år, og passer på fru Måke så godt vi bare kan.

Piratene snakker stadig vekk om fru Måke og hennes tre små. Bortesnill kaller eggene for Snipp, Snapp og Snute, mens Sjukebill kaller dem for Forglemmegei, Timotei og Hurlumhei, siden han er overbevist om at et av dem er en skikkelig rakker. 

Hva syns du at måkeeggene skal hete? Send oss ditt forslag via kontaktsida her, eller Piratbukta på Facebook, eller en sms på 97633733.

 

Ha en finfin piratdag på Norsjø Ferieland.  

Tegninger

Piratene har hatt råd og besluttet at man bør tegne mer! Anna Lovinda har funnet frem fargestiftende sine og skal bruke dagen på å tegne forslag til nye prinsessekjoler. Bortesnill vil tegne et nytt skattekart. Sjukebill vil fylle et ark med en blomstereng. Kroktann vil tegne en svart sky. Oliver vil tegne noen som står på wakeboard. Karsten Krutt skal tegne piratskuta Havets Skrekk og Rakel Orakel skal tegne det hun drømte i natt.   

 

Vil du bli med å tegne du også? Kanskje du har lyst til å tegne noe av det som piratene nå holder på med? 

Og hvis du legger tegningen din i postkassa til Piratbukta - den grønne - som henger på gjerdet når du har gått inn i bukta - blir piratene veldig glade.

Piratcruise

Har du sett den hvite store båten som hver dag legger til brygga her på Nørsjø Ferieland både om morgenen og om ettermiddagen?

Båten heter M/S Telemarken og i juli er det piratløype mellom to slusestopp.

Kle deg gjerne ut som pirat og bli med på en alle tiders tur med M/S Telemarken.

Hiv og hoi! Håper vi sees :-)  

Hvor mange klarer du?

Har dere sett alle blomstene? lurer Sjukebill. Det er blomster overalt, i grøftene, på jordene, langsmed stiene, i bedene.

 

Sjukebill elsker sommerblomster, og han har lært seg navnet på de fleste, og de som han ikke helt vet hva heter, finner han selv på navn til.

 

Vil du hjelpe Sjukebill med å finne ut hva disse blomstene heter?

 

Og siden kjært barn har mange navn (OK - den var litt viren - spør en voksen hva det betyr, og spør samtidig om hva mer du heter - siden du garantert er en kjær en :-) 

Tilbake til saken: Siden kjært barn og kjær blomst har mange navn - så kan jo også du gjøre som Sjukebill - finne vakre nye navn til de skjønne sommerblomstene. 

Og kanskje får du lyst til å plukke en fin sommerblomstbukett også og gi den til noen du er glad i!

HA EN FIN DAG på NORSJØ FERIELAND.

FOTOKONKURRANSE

Hva holder du på med i dag?  

 

Bortesnill spiser pølse i varmen.

 

Anna Lovinda er på Hørte og hopper i kulpen (veldig morsomt, og litt skummelt).

 

Sjukebill rydder i skatteletevogna si.

Send oss et bilde av hva du holder på med da vel! Bildet sender du via kontaktboksen her, eller som sms til 976 33733

Morsomste bilde får en piratpremie :-)

GOD FOTOJAKT!

FOTOSHOOT - nye venner - gamle venner!

Piratene deler bilder av sine gamle og nye venner, for slik er jo gjerne campinglivet - at man møter igjen folka fra året før, og at man blir kjent med noen nye.

 

Er det ikke flott?

Jopp - og nettopp derfor syns piratene at sommeren på Ferieland er alle tiders.

Kanskje du også kan gå på en liten fotosafari og knipse noen sommerbildeminner?

Og hvis du ikke finner noen gamle eller nye - ja, venner altså, så har du et megaviktig oppdrag - å finne noen nye å si hei til, skravle litt med og ta et bilde sammen med.

Hei og hopp og ha en fin fotodag på Norsjø Ferieland.

Piratenes fotogalleri

Anna Lovinda og Bortesnill koser seg i sola
Oliver og Karl Martin på sandslottkonkurranse
Rakel Orakel får TIMMYNUSS på snuta
Piratene måtte prøve alle pizzaene . Rakel Orakel pizzaen gikk av med seieren!

Piratene har hatt besøk i sommer.

Ser du av hvem?

Anna Lovinda og Bortesnill har besøk av Oddne - fjorårets Sjukebill. 

Oliver har besøk av Joakim - fjorårets muskelteerer:  Zorry.